Welkom!

Ik ben verhuisd!!! Mijn blog is vanaf nu te lezen op www.TAARTENkUNST.nl Ik zie je daar graag terug!

My blog has moved!!! You can now find it at www.TAARTENkUNST.nl I would love to welcome you there!



4.8.08

Nog meer dagjes uit....

We houden ze bezig, hoor, de kids!!! We hebben nog wat uitjes voor de boeg deze week, maar ondertussen zijn de meiden al uit logeren geweest bij Oompie en "Ons"... daarmee zijn ze naar "Het land van Jan Klaassen" geweest, een speciale speeltuin voor kleintjes... En te oordelen naar de foto's hebben ze zich enorm vermaakt:





Ook zijn we nog een dagje naar het strand geweest...maar het regende de hele tijd een beetje en het was niet echt lekker. Toen we maar weer naar huis gingen, begon de zon te schijnen, dat zal je altijd zien. Maar ja....de kids hebben zich wel weer vermaakt zo te zien:



Afgelopen vrijdag, zijn we met Opa en Omaassluis naar Blijdorp geweest, weer erg mooi, zoals altijd. De kinderen hebben zich de hele dag netjes gedragen en hebben alle lekkere dingen uit hun brooddoosjes opgegeten! Sommige dieren waren leuker dan de andere, maar vooral de namaakdieren waren eigenlijk het leukst!!!








Vandaag wilden we eigenlijk naar de kinderboerderij, maar het weer is zooo twijfelachtig, dat we maar thuisblijven..... maar de buurkindjes komen spelen, dus het is toch wel weer leuk....

Morgen naar Sealife, donderdag naar Opa en Omaassluis, vrijdag naar de Linneaushof en ergens tussendoor nog een keer naar de bieb...wat leuke kinderboeken voor de vakantie, want die begint pas echt op zondag, hahaha....

0 reacties: