Welkom!

Ik ben verhuisd!!! Mijn blog is vanaf nu te lezen op www.TAARTENkUNST.nl Ik zie je daar graag terug!

My blog has moved!!! You can now find it at www.TAARTENkUNST.nl I would love to welcome you there!



3.1.07

Kleine Dymion!

Zo post je een digilootje met als titel 100% Boy, zo moet je een afspraak maken bij de kinderarts omdat het ventje echt heel klein is!!! Nou ja!!!! Hij is wel dik zat, maar de lengte komt onder de groeicurve uit, dus onder het minimum...
Vandaag bellen naar de huisarts voor een verwijsbrief. De kinderarts gaat dan een scan maken van zijn handje. Aan de structuur van het skelet kunnen ze dan precies zien of hij gewoon nog wel meer gaat groeien of dat het skelet "op de goede leeftijd" zit. En dan moeten we dus gaan kijken wat eraan gedaan gaat worden.
Hij zou 1.93 gaan worden (ja, slik!!!!). Maar zoals hij nu is wordt hij nog geen 1.70 en dat is natuurlijk niet echt groot.
Ben dus heel erg benieuwd. Gelukkig waren we nog bij ons "oude" consultatiebureau en dat is een heeele lieve arts en de volgende keer wil ze ons zelfs ook nog terugzien. Het was natuurlijk wel even schrikken, maar omdat het die lieve arts was viel dat toch wel mee. Verder was ie helemaal in orde, maar door de APK is hij dus dit keer niet gekomen. Ons zorgenkindje...

4 reacties:

Anoniem zei

O zeg dat is toch wel even schrikken! Ik hoop dat jullie snel terecht kunnen voor een foto en dat het allemaal wel mee blijkt te vallen.

Anoniem zei

Wat een schrik joh! Je gaat er altijd maar van uit dat je kind(eren) 'gewoon gezond' is of zijn. Maar dat is natuurlijk niet altijd zo. Heb je al een afspraak kunnen maken?

Anoniem zei

Wat een schrik joh! Je gaat er altijd maar van uit dat je kind(eren) 'gewoon gezond' is of zijn. Maar dat is natuurlijk niet altijd zo. Heb je al een afspraak kunnen maken?

Ingrid zei

Dat is even schrikken. Je gaat er altijd vanuit dat alles goed is, maar dat blijkt dus niet altijd het geval te zijn. Ik hoop dat jullie snel terecht kunnen voor een afspraak.