Welkom!

Ik ben verhuisd!!! Mijn blog is vanaf nu te lezen op www.TAARTENkUNST.nl Ik zie je daar graag terug!

My blog has moved!!! You can now find it at www.TAARTENkUNST.nl I would love to welcome you there!



19.1.07

De storm

Wat een beesteweer was het gisteren!!!! We hebben het tuinmeubilair maar in de schuur gezet en alles verder in een hoekje geschoven.
Bij het blok naast ons was iets gebeurd, we zagen ineens alle bouwlui die kant opkijken, naar het dak.
Dus ff kijken, was de loodslab losgewaaid en naar beneden komen zetten. Dat is dus ruim 50 cm breed en het was losgeraakt over vijf woningen breedte, dus dan kun je wel nagaan wat een eind dat is!
Ze waren het net aan het "opvouwen", erg eng. Meteen Monique gebeld, die daar woont. Ze was zich rotgeschrokken. Ze wilde ook naar buiten om te kijken maar werd meteen naar binnen gebonjourd, ze mocht absoluut niet naar buiten, was levensgevaarlijk. Bleeh... je eigen huis!!!
Ze kwam 's middags bij ons wat drinken, want in haar eigen huis vond ze het ff niet zo heel prettig. Even later was de rest van de loodslab ook losgewaaid en hing naast haar eigen huis, op het balkon van haar buren. Iedereen van de bouw was al weg... dus wat nu?
Later heeft ze de woningbouwvereniging gebeld en die heeft ervoor gezorgd dat de brandweer gewaarschuwd zou worden. Ze waren erg boos op de aannemer, omdat iedereen naar huis was, terwijl die loodslab nog op scherp stond.
Het stuk was later nog over het dak heengewaaid (onvoorstelbaar!!!) en de brandweer hoefde alleen nog maar op te ruimen.
Vanmorgen zagen we dat het laatste stuk nu ook loshangt, maar ik ga er vanuit dat ze vandaag aan de slag gaan om het te repareren. Wat een toestand, Ze hebben dus ook waterschade, dat is helemaal vreselijk!
Verder is het hier redelijk rustig gebleven, we hebben nog geen hoge bomen ofzo, dus dat scheelt wel....

Vandaag maar even wat huishoudelijke taken doen, dan hoef ik morgen niet zoveel te doen, behalve wassen, want er ligt nu al een enorme berg!!!!

0 reacties: