Welkom!

Ik ben verhuisd!!! Mijn blog is vanaf nu te lezen op www.TAARTENkUNST.nl Ik zie je daar graag terug!

My blog has moved!!! You can now find it at www.TAARTENkUNST.nl I would love to welcome you there!



8.5.08

Bericht uit Birma

Mensen, wat hebben wij in de zenuwen gezeten de afgelopen week. Onze beste vrienden (getuigen van ons trouwen) zijn op vakantie en zitten deze week in Birma. Ik denk dat iedereen wel op tv, internet of radio vernomen heeft dat daar een cycloon heeft huisgehouden en dat er erg veel schade is en duizenden doden.

Met andere vrienden hadden we email en telefonisch contact maar niemand hoorde wat. De ouders hebben veel contact met de ambassade gehad en ze stonden op de lijst van vermisten, want er was geen contact mogelijk....
Elk nieuwsbericht zaten we te bibberen op de bank en elke dag dat we niks hoorden werden we angstiger.....

Maaaarrrrr, een uurtje geleden belde een goede vriend dat er contact was geweest en dat ze naar Bangkok zijn gekomen per vliegtuig. Ongedeerd en veilig!!!!
En zojuist hebben ze een emailbericht gestuurd, zondag zijn ze weer, zoals gepland, thuis. Wat een opluchting.......tis een rare week hier, vakantie, lekker weer, buurvrouw bevallen, dag moeten wachten om te horen of moeder en kind in orde waren, onze vrienden in Birma.....man man man......ik kan niet meer..........

Nu ff chillen, lekker lychee limonade met spa drinken hahaha....

Iedereen die met ons meeleefde, terwijl wij ons zorgen zaten te maken en zaten te sippen, ontzettend bedankt, zie je wel dat er nog heel veel liefde is in de wereld!!!!

1 reacties:

Pamela zei

Wat spannend moet dat geweest zijn. Gelukkig zijn zij weer terecht. Nu maar hopen dat er nog meer mensen van de lijst vermisten afgeschreven kunnen worden.

Pamela