Welkom!

Ik ben verhuisd!!! Mijn blog is vanaf nu te lezen op www.TAARTENkUNST.nl Ik zie je daar graag terug!

My blog has moved!!! You can now find it at www.TAARTENkUNST.nl I would love to welcome you there!



29.4.07

En weer twee......

Het bevalt me prima, zo'n ochtendje op zolder. Ik kan lekker de wasmachine en de droger in de gaten houden, de kids kunnen lekker spelen en ik kan lekker scrappen! Vanochtend dus weer twee lootjes gemaakt. Met foto's die ik al lang had liggen en die ik moeilijk vond. En ook papier wat ik al lang had liggen en ook maar heel erg moeilijk vond, die lo van Phaidra is dat dus....


Dymion in superhero outfit....

De nieuwe spiderman, superman, of misschien een nieuwe Schumacher???? Doet ie nou auditie ofzo??? Nee, hoor, dit is Dymion's nieuwe zijden ondergoed. Speciaal voor kindjes met eczeem. Het staat een beetje zielig misschien, maar hij vindt het zelf gelukkig helemaal niet erg. Hij lacht zich rot als zijn masker opgezet wordt.... onze kleine Zorro!!!!

28.4.07

En nog eentje....

Drie lootjes......

Zo, tussen het wassen door ben ik toch maar even lekker aan de scrap gegaan. Ik heb er weer even zin in, lekker voor mezelf scrappen. Er zat ook zulk mooi papier in de laatste DGNB, daar moest ik toch ook wat mee gaan doen!!! En dus......... zie hier het resultaat van een ochtendje scrappen:


27.4.07

Wat heb ik het weer druk...

..of maak ik me druk? Hoe dan ook, ik voel me weer wat beter maar wil weer zo veel. Te veel. Ik wil eigenlijk het liefst alles tegelijk kunnen doen. En dat gaat niet. En dat is frustrerend. Ik wil graag een muurtje metselen in de tuin, zodat ik eindelijk de kruidentuin kan afmaken. Maar met zulk warm weer staan metselen schiet niet op. De specie is al uitgehard eer ik mijn troffel erin zal kunnen zetten. Dus, dan maar niet. Ik wil ook best nog veel meer organiseren en bedenken voor Koninginnedag... het wordt wel een leuk feest, maar ik kan me er gewoon niet echt toe zetten om nu veel te bedenken en uit te werken.
Ik zou ook 's avonds graag willen gaan skaten, maar van de week was ik natuurlijk beroerd, woensdagavond een vergadering en gisteravond eigenlijk ook, maar ik heb hem toch maar afgebeld. Het ging gewoon ff niet. Vanavond zal het er ook wel niet van komen. Waarom niet? Weet ik niet... ik heb geen zin om alleen te gaan skaten. Dus "moet" de buurvrouw mee op de fiets... maar ja, die kan ook niet altijd. En dan, je kan ook niet zeggen, ik wil nu skaten, dus je gaat maar mee.... nee, dat kan niet. Dus ik zit vanavond weer lekker met een wijntje in de tuin. Ook leuk, maar ik zou ook zo graag wat willen scrappen. Maar met dit weer op die zolder zitten is natuurlijk ook zonde. Maar het is al zo lang mooi weer, dat er sowieso de laatste tijd niet veel van scrappen komt. Jammer, want ik heb wel inspiratie. Ineens weer hoor, want dat canvas dat ik in opdracht heb gemaakt, dat was wel een zware bevalling. Gelukkig vond de opdrachtgever hem mooi. Wel weer leuk centjes mee verdiend natuurlijk. Maar waar ga ik het aan uitgeven? Heb ik daar wel tijd voor? Ik moet nog zoooooveeeeeeeel..... ik moet nog mijn benen zomerklaar maken, ik moet nog nieuwe kleren hebben, en ook heel nodig nieuwe schoenen. De meiden ook.
Dan moet ik ook nodig dweilen hier, maar zodra je hier gestofzuigd hebt, ligt de vloer alweer vol met stof en zand, er valt niet tegenop te stofzuigen. Het huishouden, ja, werkt prima zo'n huishoudschema, maar niet als er zieken in huis zijn en ook niet als je jezelf niet lekker voelt. Dus ik loop achter.
En dan heeft msn ook nog kuren, waardoor een van de groepen waar ik ass. beheerder van ben een grondige onderhoudsbeurt nodig heeft. Het liefst doe ik dat meteen "even". Maar ik weet dat dat niet kan. Ik kan dat ook niet maken tegenover Richard, die gisteren en vandaag lekker vrij heeft. Met dit mooie weer moet je gaan genieten. Ja hoor.... maar morgen ga ik dus wel weer aan de slag. Computerwerk dus. En wie weet, een beetje scrappen op zolder. Dus weer niet skaten. En zo krijg je er ook geen extra kilo's af he... want ook dat is nodig.
Ik zal trouwens wel moeten scrappen, want er liggen nog wat dingen die af moeten. Ja moeten... klinkt al niet echt leuk natuurlijk. Maar dat valt mee, want scrappen is leuk. Dus...... wat ga ik doen? Of liever, wat ga ik als eerste doen???? Skates weer eens uit de kast halen? Zodat Richard ze er over twee dagen weer in kan gooien? Of... nou... jullie lezen het wel!

25.4.07

Af......... denk ik........

Weer een opdracht af... dit was een lastige, heb er erg lang over gedaan, ook omdat tussendoor de kinderen en Richard ziek waren geweest en ik daarna nog even een paar dagen niet optimaal was.
Maar ik denk dat ie af is.... soms dan zit je er zooo lang tegenaan te hikken en heb je van alles in je hoofd, maar ik heb hem nu maar even neergezet en af en toe kijk er gewoon even naar.... misschien dat ik nog iets zie.... maar misschien issie toch ook wel echt af......

24.4.07

de tuin...... wordt mooi





23.4.07

Ongelofelijk maar waar.....

Hahaha.... dit is erg..... zit ik op YouTube te luisteren naar een nummer van Dave Gahan........ gooit Mira ineens mijn glas met grapefruitsap om.... alles over de vloer. Dat is dus een lekkere vieze plakzooi geworden...

EN HOE HEET NOU DAT NUMMER VAN DAVE GAHAN???????

DIRTY STICKY FLOORS!!!!!!!!!!

15.4.07

Agenda

In opdracht van mijn buufvriendin, een roze blingbling agenda....





De schutting staat!!!!!!!

Gisteren met de buurman en vrienden van de buren hard gewerkt aan de schutting. We hadden hem al een hele tijd terug uitgetekend en bedacht en nu ging er het echt van komen. Ik had eerst 's ochtends al een "terras" afgemaakt, bij de schuur, zodat de kinderen daar makkelijk kunnen spelen en ik makkelijk met mijn enorme fiets de schuur uit kan. Dus het was wel een heel produktief dagje!!!

12.4.07

Gescrapt...

Ik had nog een opdracht liggen, een canvas. Daar ben ik vorige week aan begonnen, toen heb ik hem geverfd. Eergisteravond een scrapavondje met Cynthia gepland en toen eens even aan de slag gegaan ermee. Best moeilijk papier, maar het gaat wel leuk worden.

Ook ben ik met de paasdagen aan de slag gegaan met een agenda voor een vriendin. Ze wilde een roze bling bling agenda hebben, wel even wat anders dan ik "normaal" scrap, maar wel erg leuk om eens te doen! Helaas helemaal vergeten foto's te maken, dus ik zal nog maar eens vragen of ik dat nog een keer mag doen.

Verder hoop ik dit weekend het canvas ook af te hebben. Het gaat weer lekker dus!

De ziekenboeg knapt wat op....

Tjonge, het is wel een hardnekkige griep, zeg... Phaidra is dinsdag toch maar weer naar school gegaan maar na een uur mocht ik haar weer ophalen. Dat ging dus niet helemaal goed. Dafni is wel weer beter en Dymion gaat ook redelijk de goede kant op. Richard ligt nog steeds ziek op bed en Phaidra is vandaag weer voor het eerst echt naar school geweest, wel alleen nog de ochtend, maar het ging in elk geval. Morgen maar proberen om 2x te gaan, zoals ze dat zelf noemt.

Iedereen hoest nog wel, maar het lijkt erop dat we dit weer gehad hebben. Pffff, dat mocht ook wel want ik werd er gek van!!!!!!

8.4.07

Even een momentje genomen...

Vandaag was het zo'n drama met al die zieken, hier! Dus toen ik bijna mijn hele huishoudlijstje afgestreept had, en al zeshonderd keer een snotneus had afgeveegd en al drie keer een uitgespuugd ontbijt had opgeruimd had ik het even gehad. Dafni en Dymion waren naar bed, Phaidra was op de bank gaan liggen en lag ook half te slapen. Dus ik besloot even een momentje voor mezelf te nemen. Even lekker naar zolder, beetje ongedwongen scrappen.
Ik had natuurlijk zoveel mooi papier gekocht EN gekregen, in de Dolls Good Newz Box, dat ik maar meteen aan de slag ben gegaan ermee.... er mooi... en maar weer eens een foto uit de oude doos erbij gepakt... vier jaar oud.... dus het werd wel tijd!

In opdracht...

Ik had weer eens een opdracht, het was alweer een tijdje geleden, dus eigenlijk wel weer eens leuk. Iemand die hier ook in de wijk komt wonen had mijn verhuiskaarten gezien en "moest" die ook zo hebben. Het probleem was dat er van dat hele blok bijna geen foto te vinden was. Dus uiteindelijk maar 1 foto gebruikt van hoe de woning er nu uitziet, en dat is ook erg leuk.
Ik heb de proefdruk al laten zien, en gelukkig was ze er erg blij mee, dit is de layout die ik heb gemaakt (en die digitaal bewerkt tot verhuiskaart en dan laten drukken):

Het houdt niet op...

Afgelopen nacht waren Dafni en Dymion lekker aan het spoken, ik heb weer zowat geen oog dichtgedaan en heb onderhand spierpijn van het continu uit bed, troosten, in bed.... pfffffff...
Dymion vanmorgen toch maar even getempd en het was 39,9, nou ja, er wordt in elk geval hard gewerkt in dat kleine lijfje om die rotte ziektekiemen uit te roeien!!! Ik moet zeggen dat hij er het beste doorheen komt, toch wel lachen en goed drinken en redelijk eten. Gelukkig maar...

Tot overmaat van ramp is Richard nu ook ziek, die ligt nu met koorts in bed. En als je vent ziek is..... oooh, dat is het ergste wat je kan overkomen, hahahaha... glaasje water, kopje thee, muziekje... en zooooooo zielig (vindt ie zelf)...

Nou ja, laten we hopen dat het na de paasdagen hier weer "normaal" is... maar ik vrees het ergste.

Heb gisteren nog wel schattige "ziekfoto's" van de meisjes gemaakt, want ja, ook dit is scrapwaardig, hahaha


7.4.07

Zieke kindjes

Het was een zware nacht. Phaidra had nog steeds koorts, Dafni had overdag ook al koorts en 's avonds even getemperatuurd en het was 40,5. Slik... Meteen citroenkousjes gemaakt, al hadden we geen citroen, dus met azijn gedaan. Dat vond ze gelukkig erg lekker en ze werd na twee keer verwisselen ook rustiger en iets minder gloeiend. Ze viel daarna in slaap. Even... heel even... ik moest er vannacht echt elk half uur uit, wat een drama. Maar het is ook zo zielig... je kunt niks... beetje water geven, washandje over de snuitjes en snotneuzen afvegen. Dit vind ik echt NIET leuk! Phaidra heeft ook nog steeds koorts, maar het begint meer op verhoging te lijken, ze is niet echt heel warm meer en krijgt wat meer praatjes. Dymion is ook lekker aan het hoesten, als ie straks wakker wordt maar eens kijken hoe warm hij is... wat is dit erg. Ik hoop dat het allemaal snel over is, want zieke kindjes, dat kost je een jaar van je leven, joh... hahaha...

En het ergste is, dat ik nu echt aan de slag moet, want er liggen opdrachten te wachten. Vanmorgen om vijf uur mijn scraptafel leeggemaakt, dus ik ga zo beginnen. Met de meiden bij me. En Dymion in het campingbedje. Even met zijn allen cocoonen op zolder. En ik maar buffelen, hahaha....

Wordt vervolgd...

Naar Dolls geweest!

Gisteren eindelijk weer een keer naar Dolls geweest, mijn favo scrapwinkel! Een bezoekje aan Dolls betekent automatisch een bezoekje aan mijn moeder, die daar praktisch naast woont (ben helemaaaaaal niet jaloers, haha). Omdat Phaidra nog koorts had en errug zielig was gingen we eerst de kids wegbrengen naar "Oompie", zodat we samen weer eens gezellig naar Dolls konden. Phaidra was zooo hangerig dat we haar maar hebben meegenomen naar de winkel. Ze was nu in elk geval rustig. We hebben haar in de buggy midden in de winkel gezet en we hadden er geen kind aan, haha... Het viel Petra ook op en ze zei, "wat een genot he, een ziek kind", nou af en toe wel ja, hahahaha....
Ik heb mijn box opgehaald en nog lekker geshopt, allemaal weer mooie papiertjes en embellies, helemaal blij! Ik had nog een bon dus ik hoefde maar 11 euro af te rekenen, kijk, da's nog eens lekker, hele tas vol en een hele doos vol en toch niet meteen arm.... top!!! Ze had weer zulke mooie dingen, ik had nog wel veel meer willen kopen, maar ik heb het toch best wel netjes gehouden... vind ik... ahum....

4.4.07

Wat een beetje zon al niet kan doen!!!

Nu we een paar flinke zonnige dagen achter de rug hebben, is Dymion's huidje echt zo enorm opgeknapt dat je het moet zien om het te geloven. Ik weet zeker dat het de zon is, gisteren was er geen zon en was het ietsje minder, dus vandaag weer lekker naar buiten!!!!
Dit is een foto van een maand terug:

















En deze foto heb ik vanmorgen genomen:

Heerlijk...nu worden we niet alleen blij van de zon, maar ook nog eens mooi!!! Ik heb wel nog via Cara C'air van die zijden verbandpakjes en maskertjes besteld, ben benieuwd, straks is het gewoon weer een puntgaaf, glad mannetje!!!!

Eerst feest, nu ziek....

Arme Phaidra, ze had afgelopen zondag zo'n leuk Pippi Langkous feestje gegeven en nou kwam ze dinsdagmiddag ziek uit school. Nou ja, hoe dan ook, het feestje was geslaagd, het was prachtig weer en alle kindjes konden lekker naar buiten. De taart was geweldig, alleen het uitblazen liet ze maar aan anderen over. Zo is Phaidra... trekt haar eigen plan en vindt het maar niks om in de belangstelling te staan. Dat heeft ze van haar vader, niet van mij!
En nu ligt ze dus ziek en zielig op de bank, vanaf gistermiddag al koorts, dus het is in elk geval wel lekker rustig... aaach, nee hoor, het is niks om je kind zo te zien liggen. Ze is ook de hele nacht aan het spoken geweest, op een gegeven moment dacht ze dat haar bed in elkaar zou vallen... echt gillen en heeeeeeel angstig kijken, dat was ff eng zeg... maar ja, koorts doet gekke dingen met je zullen we maar denken. Om vier uur was ik het zo zat om steeds heen en weer te lopen, want Dymion heeft ook lekker liggen spoken, dat ik Phaidra in bed heb genomen. Fout plan, want het bed is eigenlijk te klein en echt ruimte had ik niet meer over, met als gevolg dat ik twee uur in een wokkel heb gelegen en nu dus weer eens ouderwets pijn in mijn rug heb. Ach, zal wel weer overgaan als ik straks gestofzuigd en gedweild heb, hahaha...



3.4.07

Richard moet solliciteren!!!!

di 3 apr 2007, 11:19

CWI zoekt nieuwe Donald Duck

AMSTERDAM - Iedereen die wel eens voor de spiegel zijn beste Donald Duck-stem heeft geoefend, kan binnenkort bij het CWI terecht voor een heuse auditie. Want het Disneyland Resort Parijs is op zoek naar een nieuwe Donald Duck en Mickey Mouse.

Dit liet het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) dinsdag weten. Ook zoekt het attractiepark nieuwe steltenlopers, paradedansers, bungeejumpers, vlaggendragers en poppenspelers.

In andere Europese landen zijn ook audities. Maar het CWI laat weten dat Disneyland graag met Nederlanders werkt vanwege hun talenkennis. Bovendien wordt het attractiepark druk bezocht door Nederlanders.

Kandidaten die deel uit willen maken van de magie van Disneyland moeten minimaal achttien jaar oud zijn en niet korter dan 142 en niet langer dan 192 centimeter zijn. Ook moeten ze afkomstig zijn uit de Europese Unie.

Een ieder die aan deze eisen voldoet, kan op 10 april auditie doen in het Dance Centre 'Olympia'.


- En Richard is echt een super Donald Duck!!!! Hij kan ECHT praten als DD!!!!!

Phaidra....

Ze is alweer vier geworden, mijn kleine grote meid. Wat vliegt de tijd. Ik weet het, het is een verschrikkelijk cliché maar het is zoooo waar!!!! Waar is de tijd gebleven dat ik in het kraamhotel uren naar haar kon staren terwijl ze in dat doorzichtige wiegje naast me lag? Of die tijd dat we na die fantastische kraamtijd weer naar huis gingen? En voor het eerst buiten gingen wandelen? En dan die heerlijke tijd dat we op vakantie gingen met alleen maar Phaidra? In Turkije, waar iedereen verliefd op haar werd? En waar is de tijd gebleven dat ze leerde lopen, of dat ze zelf op het potje ging? En waar is de tijd gebleven dat ze naar de PSZ ging spelen bij Juf Antoinette? Waar is de tijd gebleven dat we lekker naar Hitland konden lopen om de eendjes te voeren en daar uren over konden doen? Waar is de tijd gebleven dat ze voor het eerst grote zus werd? En dat ze bruidsmeisje was op ons huwelijk? Of dat ze zo heerlijk kon rennen op het strand, tijdens onze huwelijksreis, in Zeeland? Of hoe trots ze was toen ze wist dat ze een broertje ging krijgen? En waar is de tijd gebleven dat ik zo lekker met haar kon knuffelen als ze was gevallen?
En waar is de tijd dan gebleven dat ze ons nieuwe huis ging ontdekken? En de hele dag mocht spelen met andere kindjes????

Ja, mijn kleine grote meid is nu groot en gaat nu elke dag naar school, maar ik hou haar vanmiddag lekker thuis. Ze is niet lekker en wil alleen maar bij mama kroelen... kijk, dat bedoel ik nou, je krijgt wat je verdient!!!!!